duminică, 10 iunie 2012

Introducere in Machiajul Ochilor

Buna tuturor,

Astazi vom vorbi in general despre machiajul ochilor. Vom vedea ce accesorii si produse ne trebuiesc pt realizarea unui machiaj corect. In videoclipul de mai jos aveti toate informatiile necesare:

Si dupa cum v-am obisnuit acum e timpul pt cateva recomandari. Vom incepe cu pensulele.

Pensula pentru aplicarea fardului trebuie sa fie plata. In felul acesta aplicam fardul la adevarata lui intensitate si minimizam particulele ce ar putea cadea pe zona de sub ochi.


Pensula pt blending sau estompare trebuie sa aibe partea metalica cilindrica si sa fie stufoasa. Cu ajutorul acesteia putem estompa fardurile aplicate si sa creem acel efect placut de degrade. In functie de zona in care lucram acestea pot avea dimensiuni diferite.Pensula de detaliu este de obicei foarte mica, cu perii scurti si plata. Aceasta ne ajuta sa aplicam fardul in locuri cu dimensiuni mici cum ar fi coltul intern sau linia genelor inferioare.

 Pensula tesita sau cea "angled" este plata si are perii taiati in diagonala. Si aceasta poate veni in diferite dimensiuni. De la cea mai subtire care se foloseste pt a crea conturul ochilor cu line pana la cea mai stufoasa care se foloseste pt crearea conturului fetei.


Acum ca am terminat cu notiunile de baza pt pensule ce pot fi folosite la machiajul ochilor urmeaza sa vorbim putin despre farduri.

Fardurile de ochi pot fi de mai multe feluri. Pudra compacta, pudra pulbere(pigment), spuma, crema etc.
Pt inceput noi ne vom rezuma la folosirea fardurilor pudra compacta deoarece acestea sunt cele mai des folosite si cele mai usoare de lucrat cu.

In videoclipurile noastre am ales sa nu folosim farduri colorate tocmai pt a se vedea clar diferenta de aplicare. Ne-am decis la alb si negru.

Intotdeauna trebuie sa aveti in kit-ul vostru de mua un fard alb si unu negru. Ambele trebuie sa fie foarte pigmentate si macar cel negru trebuie sa fie mat.

Singurul fard negru mat cu adevarat pigmentat pe care l-am gasit dupa multe incercari este M.A.C. Carbon.
Pt fardul alb va recomand sa le incercati pe cele de la Inglot. Atat cele mate cat si cele sidefate sunt foarte pigmentate si se lucreaza usor cu ele.


Ca de obicei spre ca recomandarile noastre sa va fie de folos!
Cu drag,

Echipa MUArtistsTV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu