vineri, 4 noiembrie 2011

Demachierea si Tonifierea

Astazi voi vorbi despre demachiante si lotiuni tonice.
Puteti urmari videoclipul de mai jos pentru demonstratie, iar pentru recomandari de produse cititi articolul in continuare.


In videoclip, Renatte a folosit demachiantul Herbosophy pentru piele mixta, cu extract de ceai verde si acid hialuronic. Nu contine parabeni si este foarte bun pentru pielea cu imperfectiuni. Tonicul pe care l-a folosit este cel de la Clarins-lotiune tonica fara alcool cu extract de floare de iris . Acesta este pentru pielea mixta si grasa. In general Renatte ne recomanda sa folosim produse de demachiere ce se gasesc in farmacii sau in magazine naturiste deoarece acestea contin mai putine chimicale si nu dauneaza tenului.
Eu, personal, va recomand cu mare caldura solutia micelara pentru curăţare şi demachiere cu efect calmant de la Bioderma, dar si laptele demachiant din aceeasi gama. Ambele functioneaza foarte bine pentru tenul uscat si sensibil cum este al meu de exemplu. Solutia micelara poate si folosita si ca lotiune tonica. Un alt demachiant foarte bun este cel de la Gerovital Plant cu extract de floare de colt si in aceeasti gama de la aceeasi firma exista si un tonic hidratant, de asemenea foarte bun si accesibil ca pret.

Cam acestea sunt recomandarile noastre. Sper ca v-au lamurit pe deplin, iar daca mai aveti alte intrebari referitoate la produse va astept in sectiunea de comentarii a blogului sau pe canalul nostru de youtube.
Cu drag,
MUArtistsTV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu