vineri, 18 noiembrie 2011

Corectorul

Corectorul sau concealer-ul ne ajuta sa scapam din multe situatii de criza. Este un produs fara de care un makeup profesional nu poate exista. In videoclipul de mai jos aveti impartasite toate secretele, legate de corector, pe care trebuie sa le stiti atunci cand realizati un machiaj profi.
 

In videoclip eu am folosit Maybelline Affinitone Concealer. Pretul acestuia variaza intre 20 si 30 RON si se gaseste in majoritatea magazinelor care vand produse cosmetice.
Alte recomandari ar fi:

E.L.F. All Over Cover Stick - Este perfect pentru corectarea petelor de roseata sau a cosurilor, dar de evitat in zona cearcanelor pentru ca tinde sa incarce mai mult decat este nevoie din cauza consistentei.
la pretul de 8RON.


 M.A.C Select Cover-Up - Are un grad mare de acoperire. Nu incarca si nici nu se strange in riduri si in liniile fine ale fetei. Il gasiti in magazinele MAC la aproximativ 70 RON.

Peggy Sage Paleta Corectoare - Are consistenta potrivita astfel incat sa mascheze si zone mai greu de acoperit(cum ar fi zonele cu acnee), dar si sa acopere cearcanele fara sa incarce tenul. 
Se gaseste la http://www.melkior.ro la pretul de 70 RONRenatte ne recomanda:
Beauties Factory 10 Colours Camouflage & Concealer Palette pe care o gasiti la http://www.bf-beauty.com la pretul de 45 RON.

Cam acestea sunt recomandarile noastre in materie de corectoare.
Nu uitati sa analizati cu atentie tenul modelului sau a clientei inainte de aplicarea produselor.
Cu drag,
MUArtistsTV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu